Αναλυτής FOX Sports: «Καλύτερος ο Γιάννης στο peak του σε σχέση με Ντουράντ, Κάρι και Κόμπε»

Ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στο NBA, χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Κόλιν Κάουχερντ.

“Είναι δύσκολο να επιλέξω από τον prime Αντετοκούνμπο, τον prime Ντουράντ, τον prime Κάρι, τον prime Ντάνκαν και τον prime Κόμπε, αλλά θα επέλεγα τον Γιάννη. Σας έχω πει πως θεωρώ ότι οι Μπακς θα δημιουργήσουν δυναστεία. Δεν λέω ότι δεν είναι κοντά με τον Στεφ, αλλά πρέπει να τον κρύψεις στην άμυνα”, δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

“Ο Γιάννης θα μεγαλώσει όντας πιο αποτελεσματικός και το απόγειό του θα κρατήσει περισσότερο από τον Ντουράντ. Ο KD είναι ένας σπουδαίος επιθετικός παίκτης, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ότι μπορείς πραγματικά να χτίσεις γύρω του. Ξέρω ότι μπορώ να χτίσω γύρω από τον Γιάννη για τα επόμενα 10 χρόνια στο Μιλγουόκι και αυτό έχει τεράστια αξία για μένα”, τόνισε.

“Ο Ντάνκαν είχε μέσο όρο πόντων πάνω από 25 μόνο μία φορά. Ήταν σπουδαίος, αλλά δεν θα σου έδινε παιχνίδια με 40 και 50 πόντους. Είχε μια σεζόν με μέσο όρο πάνω από 25 πόντους. Ο Γιάννης είχε μέσο όρο πάνω από αυτό για πέντε συνεχόμενα χρόνια”, υποστήριξε ο παρουσιαστής της εκπομπής “The Herd”.

“O Κόμπε ήταν πολύ καλός αμυντικός για περίπου 5 χρόνια, αλλά στην αρχή της καριέρας του και στο τέλος δεν ήταν”, ανέφερε σχετικά με τον “Black Mamba”.

Περισσότερα
Total
14
Share