75 EURO VOTE: Στην κορυφαία 5άδα Ευρωπαίων όλων των εποχών Αντετοκούνμπο και Ντόντσιτς

Τα αποτελέσματα για την All-Time NBA European Team, ως μέρος της ψηφοφορίας NBA 75 Euro Vote, μια καμπάνια που έγινε προς τιμήν της 75ης επετειακής σεζόν του πρωταθλήματος, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η λίγκα.

Η All-Time NBA European First Team αποτελείται από τον δυο φορές MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον τρεις φορές All-Star Λούκα Ντόντσιτς, τον δυο φορές πρωταθλητή, Πάου Γκασόλ, τον πρωταθλητή του 2011, Ντιρκ Νοβίτσκι και τον τέσσερις φορές πρωταθλητή, Τόνι Πάρκερ.

Ο Ευρωπαίος με τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Νοβίτσκι, ο οποίος έπαιξε και τα 21 χρόνια της καριέρας του στους Ντάλας Μάβερικς και κατέχει αυτή τη στιγμή το ρεκόρ του έκτου σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Η All-Time NBA European Second Team αποτελείται από τον περσινό MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς, τον Hall of Famer, Τόνι Κούκοτς, τον Άρβιντας Σαμπόνις, τον πρωταθλητή του 2011, Πέτζα Στογιάκοβιτς και τον αείμνηστο, Ντράζεν Πέτροβιτς.

Οι All-NBA European First και Second Teams επιλέχτηκαν από φιλάθλους του NBA από την Ευρώπη και μια επιτροπή που αποτελούνταν από περισσότερα από 40 ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, broadcasters, influencers και διασημότητες. Η ψήφος των φιλάθλων αντιπροσώπευσε το 50% του τελικού αποτελέσματος ενώ η ψήφος της επιτροπής το υπόλοιπο 50%.

ALL-TIME NBA EUROPEAN FIRST TEAM
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Λούκα Ντόντσιτς
Πάου Γκασόλ
Ντιρκ Νοβίτσκι
Τόνι Πάρκερ

ALL-TIME NBA EUROPEAN SECOND TEAM
Νίκολα Γιόκιτς
Τόνι Κούκοτς
Άρβιντας Σαμπόνις
Πέτζα Στογιάκοβιτς
Ντράζεν Πέτροβιτς

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share