Πιτίνο: «Υπάρχει ένας Έλληνας σέντερ που αξίζει να παίζει στο NBA»

Advertisement

Ενθουσιασμένος με την εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε ο πρώην προπονητής του στον Παναθηναϊκό, Ρικ Πιτίνο.

“Ήταν μια σπουδαία νίκη-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό. Χάρηκα πολύ που είδα τον άνθρωπό μου, τον Παπαπέτρου, να επιστρέφει. Ο Παπαγιάννης είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Θα το πω για 10η φορά, ο Παπαγιάννης ανήκει στο ΝΒΑ. Είναι ένας ψηλός ευκίνητος, μακρύς, εξαιρετικός αμυντικός και ικανός μπλοκέρ”, τόνισε.

Απέναντι στη “βασίλισσα”, ο Έλληνας σέντερ είχε 18 πόντους με 9/11 δίποντα, 10 ριμπάουντ, 5 μπλοκς και 1 ασίστ στη νίκη του “τριφυλλιού” με 87-86.

Περισσότερα
Περισσότερα

Απάντηση Ραζνάτοβιτς σε Μπαρτζώκα: «Ο Πετρούσεφ ένιωσε ειλικρινά επηρεασμένος από την εσφαλμένη δήλωση για τη συμπεριφορά του»

Advertisement Τη δική του απάντηση στα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον Φίλιπ Πετρούσεφ στη συνέντευξη που…