Πασίγνωστος NBAer αποκάλυψε ότι έγινε vegan: «Δεν έχω την ανάγκη πια να φάω κρέας»

Στην αποκάλυψη ότι έχει αλλάξει πλήρως τις διατροφικές του συνήθειες το τελευταίο διάστημα, προέβη ο πόιντ γκαρντ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Κέιντ Κάνινγχαμ.

“Έχω μια σεφ αυτή τη στιγμή που είναι καταπληκτική, οπότε είμαι στο σπίτι και τρώω πολύ. Ζυμαρικά. Είχα veggie burgers τη Δευτέρα το βράδυ. Μου αρέσει πολύ το comfort food. Τα κάνει vegan και πολύ καλά. Έχοντας τη δυνατότητα να τρώω comfort food, καθημερινό φαγητό, με τον τρόπο που το κάνει, vegan, δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα όταν είμαι σπίτι. Φτιάχνει mac, cheese, πίτσα. Φτιάχνει τα πάντα”, αποκάλυψε ο ταλαντούχος άσος των “πιστονιών”.

“Ως vegan δεν έχω πια την επιθυμία να φάω κρέας. Είμαι στο σημείο τώρα, που είναι σχεδόν μη ελκυστικό. Έχω κάνει πολλή έρευνα για τον βιγκανισμό. Έχω ακούσει τόσα πράγματα που είναι αρνητικά αντί για πλεονεκτήματα σχετικά με το κρέας, που δεν είναι πραγματικά ελκυστικό για μένα πια. Το στομάχι μου έχει συρρικνωθεί λίγο, σε σημείο που δεν χρειάζομαι τόσο πολύ φαγητό μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα τρόφιμα”, τόνισε.

Περισσότερα
Total
0
Share