Αντετοκούνμπο: «Ο Μουτόμπο μου έδωσε μια σημαντική συμβουλή όταν ήμουν rookie»

Τα λόγια που του είπε ο παλαίμαχος σέντερ των Ατλάντα Χοκς, Ντικέμπε Μουτόμπο, όταν βρισκόταν στην πρώτη του σεζόν στο NBA, αποκάλυψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

“Ήξερα ποιος ήταν. Ήρθε και με πλησίασε. Ήταν τεράστιος. Μου είπε: “Πρέπει να φροντίζεις το σώμα σου. Πρέπει να βεβαιωθείς ότι θα μπορείς να προπονηθείς σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει να φροντίσεις να κοιμάσαι”. Μου έδωσε συμβουλές για το πώς θα παρατείνω την καριέρα μου στο NBA”, δήλωσε ο Greek Freak μιλώντας στο “Undefeated” και τον Μαρκ Σπίαρς.

“Μου είπε ότι πολλοί μπαίνουν στη λίγκα διαθέτοντας μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Δεν είναι υγιείς. Ο μέσος όρος της παρουσίας στο ΝΒΑ είναι τέσσερα χρόνια. Πώς το ξεπερνάς αυτό; Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Είπε ότι ποτέ δεν πρέπει να φεύγεις από το γήπεδο χωρίς να βάλεις πάγο στα γόνατα και τους αστραγάλους σου και χωρίς να φροντίσεις το σώμα σου. Από τότε, το έκανα κάθε μέρα”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share