Κ@λοτούμπα του White Chocolate: «Ο Κόμπε είναι ο καλύτερος Laker όλων των εποχών – Λάθος καταλάβατε»

Να ανασκευάσει τα όσα είπε πριν λίγες ημέρες σχετικά με τον Κόμπε Μπράιαντ προκαλώντας αρκετές συζητήσεις στα αμερικανικά ΜΜΕ, έσπευσε ο Τζέισον Γουίλιαμς.

“Παρατήρησα ότι προκάλεσα αναστάτωση την περασμένη εβδομάδα με τα σχόλιά μου για τον Κόμπε. Έχω δει μερικά από τα σχόλιά σας, αλλά όχι όλα. Κάποια είναι θετικά, άλλα όχι και τόσο θετικά. Ο θυμός που έχουν μερικοί άνθρωποι γι’ αυτή τη συζήτηση είναι φοβερός. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τι εννοούσα την περασμένη εβδομάδα. Πρώτα απ’ όλα, ο Κόμπε είναι ο καλύτερος Laker όλων των εποχών”, δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Στη συζήτηση που όλοι ακούσατε, μιλούσαμε για όλους τους καλύτερους παίκτες του NBA όλων των εποχών που φόρεσαν τη φανέλα των Λέικερς για τουλάχιστον μια σεζόν. Δεν μίλησα για τον καλύτερο “λιμνάνθρωπο” ποτέ… Γιατί φυσικά αυτός είναι ο Κόμπε. Ο Κόμπε είναι οι Λέικερς”, ανέφερε.

“Λέγοντας αυτό που δήλωσα, σκεφτόμουν τους Γουίλτ Τσάμπερλείν, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο’Νιλ και ΛεΜπρόν Τζέιμς. Αυτοί είναι οι 5 κορυφαίοι παίκτες που έπαιξαν ποτέ με τη φανέλα των Λέικερς. Παίκτες που —κατά τη γνώμη μου— ήταν ή είναι καλύτεροι από τον Κόμπε. Αυτή είναι απλά η γνώμη μου”, έγραψε.

Περισσότερα
Total
0
Share