Κατσικάρης: «Αν η FIBA δεν αλλάξει κανονισμούς, ο Αντετοκούνμπο θα υποφέρει στην Εθνική»

Σοβαρές αμφιβολίες για το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα καταφέρει να φτάσει σε επιτυχίες με τη φανέλα της Εθνικής, εξέφρασε μέσω του βιβλίου “Γιάννης – Γράφοντας Ιστορία” των εκδόσεων Κάκτος ο Φώτης Κατσικάρης.

“Εξαιτίας της απουσίας σουτέρ, όσο θα παίζει με την Εθνική θα υποφέρει, εφόσον δεν αλλάξει τους κανονισμούς της η FIBA. Ακόμα κι αν οι κανόνες παρέμεναν οι ίδιοι, αν είχε δίπλα του τέσσερις σουτέρ θα μπορούσε να κυριαρχήσει, γιατί μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση και να κάνει πάρα πολλά πράγματα”, δήλωσε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός.

“Θα ήταν το τέλειο να περιστοιχιστεί έτσι, αλλά δεν είναι η περίπτωσή μας. Με τους κανονισμούς της FIBA δεν μπορεί να παίξει ως πλέι μέικερ και μάλιστα χωρίς δυνατότητες από την περιφέρεια στην ομάδα του. Το καλό που έχει είναι η προσαρμοστικότητα του· είναι πάντα πρόθυμος σε ό,τι του ζητάς και ποτέ δεν θα φωνάξει τον εκπρόσωπό του να παραπονεθεί”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ο Γκριγκόνις απάντησε εάν υπάρχουν πιθανότητες αποχώρησης του Αταμάν από τον Παναθηναϊκό

Στην ιστοσελίδα “Basketnews.com” και τον Μιντάουγκας Μπέρτις μίλησε ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Μάριους Γκριγκόνις. “Αν δεν πάμε…
Total
0
Share