Ο ΜακΓκρέιντι θεωρεί πως έπρεπε να αναδειχθεί MVP το 2003 – Shaq: «Ξέχνα το, ο Ντάνκαν το άξιζε»

Διαφωνία on air αναφορικά με το βραβείο του MVP το 2003 σημειώθηκε ανάμεσα στον Σακίλ Ο’Νιλ και τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι.

Μιλώντας στο “Big Podcast with Shaq”, ο πρώην παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ υποστήριξε πως θα έπρεπε να αναδειχθεί τότε πολυτιμότερος της σεζόν, με τον πρώην άσο των Λος Άντζελες Λέικερς να διαφωνεί ανοιχτά.

Advertisement

“Ποιος πήρε το βραβείο εκείνη τη χρονιά;”, ρώτησε ο Ο’Νιλ, με τον ΜακΓκρέιντι να απαντά: “Ο Τιμ Ντάνκαν. Τον βγάζεις από εκείνους τους Σπερς και πάλι μπαίνουν στα πλέι-οφ γιατί ήταν εξαιρετικοί. Είχαν τον Τζινόμπιλι και τον Πάρκερ”, είπε ο “T-Mac”.

“Όχι, δεν μπαίνουν. Πολλοί από αυτούς τους παίκτες οφείλουν την επιτυχία τους στον Ντάνκαν. Τον έπαιζαν double-team και εκείνος την έδινε στον Τζινόμπιλι. Θα κέρδιζαν παιχνίδια, αλλά δεν θα έμπαιναν στα πλέι-οφ”, υποστήριξε.

Περισσότερα