«Τρίζει» επικίνδυνα ένας από τους πιο περιζήτητους πάγκους του NBA

Σκληρή κριτική στους Νιου Γιορκ Νικς άσκησε ο έμπειρος αναλυτής του δικτύου ESPN, Στίβεν Α. Σμιθ, αποκαλύπτοντας πως έχει ήδη τεθεί και θέμα προπονητή.

“Οι Νικς είναι η εθνική ντροπή. Είναι απλά χάλια. Έχω ακούσει ότι δεν γουστάρουν πολύ τον Τιμποντό στη διοίκηση, δεν το αποκλείω και να φύγει από την ομάδα. Επίσης, για μένα ο Τζούλιους Ραντλ έχει τελειώσει. Όσο για τον Λίον Ρόουζ; Είναι ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ και δεν μπορούμε καν να τον βρούμε”, ανέφερε ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

Advertisement

“Είναι για τα μπάζα. Οι Νετς δεν είχαν τον Κάιρι Ίρβινγκ, τον Κέβιν Ντουράντ και τον Μπεν Σίμονς στο παιχνίδι με τους Νικς και όμως έχασαν με 28 πόντους από έναν rookie που λέγεται Καμ Τόμας. Δεν ασχολούμαι πια με αυτή την ομάδα. Είναι απλά ντροπή”, δήλωσε ο Σμιθ που είναι οπαδός των Νεοϋορκέζων.

Περισσότερα