Έδωσαν τα χέρια για ανταλλαγή Σαν Αντόνιο Σπερς και Τορόντο Ράπτορς

Παρελθόν για τους Τορόντο Ράπτορς αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος ανήκει πια στο έμψυχο δυναμικό των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Σλοβένος πλέι μέικερ δεν αναμένεται να παραμείνει κάτοικος Σαν Αντόνιο, με τις δύο πλευρές να κάθονται άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στόχο τη λύση του συμβολαίου του.

Σε περίπτωση buy-out, τέσσερις ομάδες του NBA ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον πρώην άσο των Φοίνιξ Σανς. Ο λόγος για τους Ντάλας Μάβερικς, τους Μιλγουόκι Μπακς, τους Σικάγο Μπουλς και τους Λος Άντζελες Κλίπερς που επιθυμούν να προσθέσουν στο οπλοστάσιό τους μια ακόμη λύση στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Μαζί με τον Ντράγκιτς οι Σπερς έλαβαν ένα pick πρώτου γύρου από το φετινό draft, ενώ παραχώρησαν τον Ταντέους Γιανγκ, τον Ντρου Γιούμπανκς και ένα pick δεύτερου γύρου του 2022 που ανήκε αρχικά στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share