Ίρβινγκ: «Μην περιμένετε να αλλάξω απόφαση επειδή τραυματίστηκε ο Ντουράντ»

Ξεκάθαρος σχετικά με την απόφασή του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, εμφανίστηκε ο πόιντ γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ.

“Ο Κέβιν θα γίνει καλά και εμείς σαν ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την απουσία του. Αυτό, όμως, δεν έχει σχέση με τη ζωή μου εκτός ΝΒΑ. Μένω ριζωμένος στην απόφασή μου. Αυτή είναι. Δεν πρόκειται να αλλάξω επειδή έγινε κάτι στη ζωή μου στο ΝΒΑ”, δήλωσε ο “Uncle Drew”.

“Ο περισσότερος χρόνος της ζωής μου είναι μακριά από το ΝΒΑ. Έχω κάνει μια επιλογή. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να παίζω μπάσκετ, όμως είμαι σταθερός στις απόψεις μου και γνωρίζω πως κάποιοι θα συμφωνήσουν και άλλοι θα διαφωνήσουν”, σημείωσε ο Ίρβινγκ.

“Σέβομαι τις αποφάσεις των άλλων. Δεν θα προσπαθήσω να πείσω κάποιον για τη δική μου θέση, αλλά εμμένω σε αυτό που πιστεύω. Και ξέρω πως είναι στο πλευρό μου ο Κέβιν, οι συμπαίκτες μου και οι γιατροί. Προσεύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα σύντομα, όχι μόνο για μένα, αλλά για ανθρώπους που απολύονται επειδή είναι ανεμβολίαστοι”, τόνισε ο πρώην παίκτης των Μπόστον Σέλτικς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ουρμπόνας σε Σπανούλη: «Έλληνες μου λένε ότι χάλασες την εικόνα του Διαμαντίδη με αυτό το σουτ»

Στο “Basketnews.com” και τον Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης…
Total
0
Share