Σαρπ: «Τρίτος καλύτερος σέντερ του NBA ο ΛεΜπρόν – Ανώτερος του Γκομπέρ ως 5άρι»

Τη χρησιμοποίηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς ως σέντερ στα τελευταία ματς των Λος Άντζελες Λέικερς, σχολίασε ο έμπειρος αναλυτής του δικτύου FOX Sports, Σάνον Σαρπ.

“Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλήματος, υπάρχουν μόλις δύο παίκτες που μπορούν να τα κάνουν αυτά. Ο ένας είναι ο Μάτζικ Τζόνσον και ο άλλος είναι ο ΛεΜπρόν. Στις μέρες μας είναι πολύ διαφορετικό, γιατί δεν υπάρχουν παραδοσιακοί σέντερ. Τώρα δεν υπάρχουν θέσεις γι’ αυτό και ο ΛεΜπρόν μπορεί να παίζει σαν σέντερ”, ανέφερε ο Αμερικανός δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή “Undisputed”.

Advertisement

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ευελιξία του στην άμυνα. Στα 37 του, αυτά που κάνει στην επίθεση είναι αξιοσημείωτα. Αυτή τη στιγμή είναι ο τρίτος καλύτερος σέντερ στο ΝΒΑ, πίσω από τον Νίκολα Γιόκιτς και τον Τζοέλ Εμπίιντ. Είναι καλύτερος και από τον Ρούντι Γκομπέρ”, κατέληξε ο Σαρπ.

Περισσότερα