Δύο παίκτες προς παραχώρηση από τους Σέλτικς – Δύο και οι στόχοι για να αποκτηθούν

Σε αλλαγές στο ρόστερ των Μπόστον Σέλτικς σκοπεύουν να προβούν ο πρόεδρος της ομάδας, Μπραντ Στίβενς και ο προπονητής, Ίμε Ουντόκα.

Όπως αναφέρει ο Μάικλ Σκότο στο ρεπορτάζ του στην ιστοσελίδα “Hoopshype”, οι Κέλτες έχουν αποφασίσει να ανταλλάξουν τόσο τον Άαρον Νέσμιθ, όσο και τον Γερμανό πόιντ γκαρντ, Ντένις Σρέντερ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, η ομάδα της Μασαχουσέτης έχει εντοπίσει ήδη τους δύο πρώτους στόχους για ενίσχυση και αυτοί είναι ο Τζέιλεν Σμιθ των Φοίνιξ Σανς και ο Τζεφ Γκριν των Ντένβερ Νάγκετς.

Υπενθυμίζεται πως ο Γκριν αγωνίστηκε ξανά στους Κέλτες τη τριετία 2012-15, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Σιάτλ Σούπερσόνικς, των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, των Μέμφις Γκρίζλις, των Ορλάντο Μάτζικ, των Λος Άντζελες Κλίπερς, των Γιούτα Τζαζ, των Μέμφις Γκρίζλις, των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, των Χιούστον Ρόκετς και των Μπρούκλιν Νετς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share