Διπλό «χτύπημα» από τους Λος Άντζελες Λέικερς με Κόλισον και Τζονσον

Advertisement

Σε δύο κινήσεις προχώρησαν την παραμονή των Χριστουγέννων οι Λος Άντζελες Λέικερς προκειμένου να καλύψουν προσωρινά τα κενά που δημιούργησαν τα κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι “λιμνάνθρωποι”, 10ήμερα συμβόλαια υπέγραψαν ο πρώην φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς, Στάνλεϊ Τζόνσον και ο άλλοτε πλέι μέικερ των Ιντιάνα Πέισερς, Ντάρεν Κόλισον.

Ο 34χρονος άσος είχε σοκάρει το κοινό του ΝΒΑ το 2019 με την απόσυρσή του επειδή έγινε μάρτυρας του Ιεχωβά, ενώ το περασμένο καλοκαίρι δοκιμάστηκε από το τεχνικό επιτελείο Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, χωρίς τελικά να υπογράψει συμβόλαιο με τους Καλιφορνέζους.

Περισσότερα
Περισσότερα

Αγγελόπουλος: «Το 2020 δεν αμφιβάλλει κανείς ότι το πρωτάθλημα θα το κέρδιζε η ΑΕΚ – Μου το είπαν και παίκτες του Παναθηναϊκού»

Advertisement Πρόσθεσε το pickandroll.gr στη Google Την εκτίμηση πως η ΑΕΚ θα κατακτούσε το πρωτάθλημα του 2020, αν…