Τζέφερσον: «Συγκρίνετε τον Ντέιβις με τον Γιάννη; Αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού»

Τη δική άποψη για τις συγκρίσεις ανάμεσα στον Άντονι Ντέιβις και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξέφρασε ο παλαίμαχος φόργουορντ, Ρίτσαρντ Τζέφερσον.

“Γίνονται πολλές συζητήσεις για το αν ο Άντονι Ντέιβις είναι στο top-5 σήμερα, αν το ταλέντο του είναι για το top-5, ή αν είναι στους 75 κορυφαίους όλων των εποχών. Θα πω το εξής: Είναι άδικο για τον Άντονι Ντέιβις να τον συγκρίνουμε με τον Γιάννη. Και είναι ασέβεια προς τον Γιάννη να τον συγκρίνεις με τον Άντονι Ντέιβις”, ανέφερε.

“Είναι δύο διαφορετικά άτομα με παρόμοια στυλ σώματος, παρόμοια σετ δεξιοτήτων. Αν μη τι άλλο θα έλεγα ότι ο Άντονι Ντέιβις είναι πιο ταλαντούχος από τον Γιάννη. Μπορεί να σουτάρει ελεύθερες βολές με ποσοστό 80%. Μπορεί να ευστοχήσει από το τρίποντο. Ο Γιάννης δεν μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά”, δήλωσε ο πρώην συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

“Ξέρεις όμως τι κάνει ο Γιάννης; Ο Γιάννης είναι… σκύλος. Είναι πολύ μαχητικός. Δεν το έχουμε δει αυτό από πολλούς παίκτες. Άρα σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι απλά άδικο να συγκρίνουμε αυτούς τους δύο παίκτες”, υποστήριξε.

Περισσότερα
Total
0
Share