Μάχη Μπορέγκο vs. ΛαΜέλο στους Χόρνετς: «Σταμάτα επιτέλους τα αχρείαστα φάουλ»

Το… αυτί στον ταλαντούχο πόιντ γκαρντ της ομάδας του, ΛαΜέλο Μπολ, θέλησε να τραβήξει δημοσίως ο προπονητής του, Τζέιμς Μπορέγκο.

“Προσπαθεί να κάνει το σωστό πράγμα που έχει στο μυαλό του. Προσπαθεί πάντα για τη νίκη. Θέλει ή να βάλει καλάθι ή να κάνει κλέψιμο. Πολλές φορές όμως θα πρέπει να γυρίζει οργανωμένα πίσω και να παίζει άμυνα, όχι να κάνει φάουλ”, δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα “Charlotte Observer” και τον Ρόντερικ Μπουν.

“Δεν θα πρέπει να βιάζεται για να κερδίσει ξανά την κατοχή. Αυτό πλέον είναι χρέος μου να τον διδάξω. Είναι στο χέρι του να καταλάβει πως δεν πρέπει να κάνει τα ίδια λάθη, ειδικά στην πρώτη περίοδο”, τόνισε.

“Δεν είναι σωστό να κάνει γρήγορα δύο φάουλ και μετά να τον τραβάμε στον πάγκο. Είναι θέμα εμπειρίας όλο αυτό και είναι στο χέρι μου, επίσης, να του το μάθω”, κατέληξε.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έρχονται λίγες μέρες μετά την τοποθέτηση του Μπολ, ο οποίος δεν δίστασε να χρεώσει μερίδιο της ήττας από τους Λος Άντζελες Κλίπερς στον προπονητή του, υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να βρίσκεται περισσότερο χρόνο στο παρκέ στην τελευταία περίοδο.

Περισσότερα
Total
1
Share