Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μην ζητήσει να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε ο σταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντάμιαν Λίλαρντ.
“Είμαι σίγουρος πως θα ήταν εξαιρετικό να παίξω στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις στο Λος Άντζελες”, ανέφερε ο πλέι μέικερ της ομάδας του Όρεγκον.
“Όσο όμως ελκυστικό και διασκεδαστικό και αν ακούγεται, δεν το ένιωθα μέσα από την καρδιά μου. Ένιωσα πως δεν είμαι αυτός και δεν ανήκω εκεί”, ανέφερε ο “Dame” μιλώντας στο Yahoo Sports και τον Κρις Χέινς.
“Θέλω να ξεκαθαρίσω πως αυτή η απόφαση, δεν πάρθηκε επειδή δεν ήθελα να ξεβολευτώ. Έτσι και αλλιώς, θα ζήσω στο Όρεγκον όταν σταματήσω να παίζω μπάσκετ. Πήρα μια απόφαση βασισμένη σε όλα αυτά που θα ήθελα πραγματικά να κάνω”, ξεκαθάρισε.