Τοποθετήθηκε για τις φήμες περί απόσυρσής του από την ενεργό δράση ο Ίρβινγκ

Να διαψεύσει τα σενάρια που τον ήθελαν να βάζει πρόωρο τέλος στην καριέρα του, επιχείρησε ο πόιντ γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ.

“Επιλέγω να μην εμβολιαστώ. Είναι επιλογή μου και ζητώ να τη σεβαστείτε όλοι σας. Θα συνεχίσω να είμαι σε φόρμα και έτοιμος να παίξω για την ομάδα. Δεν είναι πολιτικό το θέμα, δεν έχει να κάνει με το ΝΒΑ ή με την ομάδα μου. Έχει να κάνει με τη ζωή μου και το τι επιλέγω εγώ να κάνω”, υποστήριξε.

“Στέκομαι στο πλευρό όσων υποστηρίζουν αυτό που είναι δίκαιο. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του. Είναι λυπηρό να βλέπω αυτό το πράγμα να χωρίζει τον κόσμο και να χάνουν άνθρωποι τις δουλειές τους. Δεν είναι το θέμα ότι είμαι αντιεμβολιαστής. Έχει να κάνει με το πώς νιώθω εγώ. Και εγώ νιώθω πως δεν είμαι βέβαιος”, ανέφερε σε live στο Instagram.

“Γνωρίζω τις συνέπειες της απόφασής μου, αλλά εγώ ορίζω τη ζωή μου. Ζούμε σε τρελές εποχές. Δεν έχω κάνει κακό σε κάποιον, δεν έχω κάνει κανένα έγκλημα. Αν επιλέξεις να κάνεις το εμβόλιο, σε υποστηρίζω. Κάνε αυτό που θεωρείς καλύτερο για σένα. Εγώ θα συνεχίσω να προσεύχομαι για όλους τους ανθρώπους που έχασαν δικούς τους από την πανδημία”, τόνισε ο πλέι μέικερ των Νεοϋορκέζων.

“Μην πιστεύετε πάντως πως θα σταματήσω την καριέρα μου για αυτό το θέμα. Κανένας δεν θα με φιμώσει. Δείτε αν θα προβληθεί αυτό το βίντεο στα κανάλια ή θα ακουστεί η αλήθεια κάπου, προτού μιλήσετε για μένα και το τι κάνω με τη ζωή μου. Εγώ δεν αποσύρομαι και δεν θα αφήσω έτσι αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει”, υπογράμμισε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ουρμπόνας σε Σπανούλη: «Έλληνες μου λένε ότι χάλασες την εικόνα του Διαμαντίδη με αυτό το σουτ»

Στο “Basketnews.com” και τον Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης…
Total
0
Share