Ουίγκινς: «Με υποχρέωσαν να εμβολιαστώ – Μπορεί σε 10 χρόνια να μου κάνει ζημιά στα κύτταρα»

Το γεγονός πως ουσιαστικά αναγκάστηκε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αποκάλυψε ο σμολ φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Άντριου Ουίγκινς.

“Νιώθω ότι οι μοναδικές επιλογές που είχα ήταν είτε κάνω το εμβόλιο, είτε να μην παίζω στο ΝΒΑ. Ήταν δύσκολη απόφαση. Ελπίζω να λειτουργήσει μακροχρόνια και να είμαι υγιής σε 10 χρόνια. Υποχρεώθηκα να το κάνω. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι πιο δυνατοί από μένα και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για όσα πιστεύουν”, τόνισε ο πρώην παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

“Είχα κολλήσει COVID-19 και δεν ήταν τόσο δύσκολα. Πριν από δύο χρόνια είχα αλλεργική αντίδραση σε κάτι. Παρατήρησα ότι αρκετός κόσμος είχε αντιδράσεις και προβλήματα απ’ τα εμβόλια. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου κάνει το εμβόλιο σε 10 χρόνια από τώρα”, ανέφερε.

“Μπορεί να μου κάνει ζημιά στα κύτταρα. Δεν υπάρχουν μελέτες για την πρόκληση καρκίνου. Δεν γνωρίζω τι θα κάνει στο σώμα μου. Μπορώ να μιλάω για μέρες και να εξηγώ τους λόγους για τους οποίους δεν ήθελα να το κάνω. Κανείς στην οικογένειά μου δεν το έχει κάνει”, σημείωσε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share