Καντέρ: «Γελοία όσα είπε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον εμβολιασμό»

Σκληρή επίθεση προς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς εξαπέλυσε ο Ενές Καντέρ, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του “βασιλιά” σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της COVID-19.

“Στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτικός. Θεωρώ πως το να κάνω το εμβόλιο ήταν το σωστό για εμένα και την οικογένειά μου. Δεν νομίζω πως εγώ μπορώ να μιλήσω για το τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου”, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς.

“Μιλάμε για τελείως διαφορετικά σώματα. Δεν μιλάμε για πολιτική, ρατσισμό ή αστυνομική βία. Δεν θεωρώ πως μπορώ να αναγκάσω κανέναν να κάνει κάτι με το σώμα του”, ανέφερε, με τον Τούρκο σέντερ να γίνεται… έξαλλος!

“Όταν άκουσα αυτά που είπε, ένιωσα ότι είναι όχι μόνο απογοητευτικά, αλλά γελοία. Είναι προφανές πως μιλάμε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, έναν από τους πρωταγωνιστές της λίγκας. Θα έπρεπε να βγει και να πει ‘ακούστε με όλοι, έκανα το εμβόλιο και ενθαρρύνω τους πάντες, την κοινότητα, όλους, τους οπαδούς, τους μη οπαδούς, όλους τους φίλους των σπορ να πάνε και να κάνουν το εμβόλιο ώστε να σώσουμε και άλλες ζωές. Όταν άκουσα τις δηλώσεις του, δεν μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου”, τόνισε.

Περισσότερα
Total
41
Share