Γιάννης: «Όταν ο Χάρντεν έλεγε ‘μακάρι να ήμουν 2,13 και απλά να κάρφωνα’ δεν εννοούσε εμένα»

Για την προσβλητική ατάκα του Τζέιμς Χάρντεν προς το πρόσωπό του, κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στην Cosmote TV και τους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη.

“Όταν σταματήσω, θα με εκτιμήσουν. Μακάρι να είχα ύψος 2,13, να έτρεχα και απλά να κάρφωνα. Δεν χρειάζεται ταλέντο. Έπρεπε να μάθω τον τρόπο να παίζω μπάσκετ και να είμαι καλός”, είχε δηλώσει το Φεβρουάριο του 2020 ο superstar των Μπρούκλιν Νετς.

“Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό. Δεν αναφερόταν σε εμένα. Δεν είπε το όνομά μου. Άμα πάμε και δούμε το βίντεο, δεν είπε το όνομά μου. Μετά από 1,5-2 χρόνια είδα το βίντεο. Είπε ‘καλά άμα ήμουν και εγώ 2,10 και πήδαγα και κάρφωνα την μπάλα, θα ήταν πιο εύκολα, αλλά εγώ πρέπει να μάθω και μπασκετάκι’. Αυτό είπε”, τόνισε.

“Τα media το έκαναν λες και μιλούσε σε εμένα. Ο Χάρντεν είναι παικταράς. Όταν θα μπω στο γήπεδο θα παίξω πάρα πολύ δυνατά εναντίον του”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share