Ιδιοκτήτης Κλίπερς: «Ανησυχούν πολύ οι Λέικερς γιατί νιώθουν ότι απειλούνται από εμάς»

Advertisement

Βέβαιος πως το νέο γήπεδο που χτίζουν οι Λος Άντζελες Κλίπερς θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Στιβ Μπάλμερ.

“Είμαστε καλοί αυτή τη στιγμή και θα είμαστε καλοί κάθε χρόνο. Θα χτίσουμε το δικό μας γήπεδο και θα αποκτήσουμε ακόμη πιο ισχυρή ταυτότητα και τη δική μας προσωπικότητα”, ανέφερε ο 65χρονος επιχειρηματίας.

Advertisement

“Υπάρχουν 30 ομάδες στη λίγκα. Δηλαδή άλλες 29 εκτός από εμάς. Τυχαίνει να εδρεύουμε στο Λος Άντζελες. Η δική μας έκφραση είναι “LA Our Way”. Τώρα που χτίζουμε τη δική μας ταυτότητα, οι άλλοι νιώθουν κάπως να απειλούνται”, δήλωσε.

“Εννοώ τους οπαδούς. Οι παίκτες είναι στην πραγματικότητα κάτι διαφορετικό. Αν οι και αυτοί απειλούνται, ΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι τα πηγαίνουμε καλά”, υποστήριξε ο Μπάλμερ.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

Αγγελόπουλος: «Η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον ΠΑΟ έχει γίνει με μη νόμιμο τρόπο και δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού»

Advertisement Για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό και την καθυστέρηση στην υπόθεση του ΣΕΦ, τοποθετήθηκε ο Γιώργος…