Τζέφερσον για GOAT: «Όχι να μιλάει για τον ΛεΜπρόν ο Μπάρκλεϊ…»

Απάντηση με αιχμές εναντίον του Τσαρλς Μπάρκλεϊ σχετικά με τα λεγόμενά του για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, έδωσε ο πρώην συμπαίκτης του, Ρίτσαρντ Τζέφερσον.

“Μεταξύ ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν, επιλέγω Τζόρνταν. Ο ΛεΜπρόν είναι εκπληκτικός. Όσα έχει κάνει σχετικά με τα κοινωνικά ζητήματα είναι εκπληκτικά. Θέλω να είμαι δίκαιος. Βάζω πιο ψηλά τον Τζόρνταν. Και για μένα ο ΛεΜπρόν δεν έχει ξεπεράσει ούτε τον Κόμπε Μπράιαντ. Ο λόγος που βάζω τον Μάικλ πιο ψηλά είναι πως ο ΛεΜπρόν έχτισε εκείνος τις ομάδες του. Ας είμαστε ρεαλιστές. Αυτό που έκαναν ο Γιάννης και ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ειδικά ο Γιάννης, είναι το τέλειο παράδειγμα. Τα κατάφεραν με το δύσκολο τρόπο, έχασαν, και το ίδιο έκανε και ο Μάικλ”, δήλωσε ο “Chuck”, με τον Τζέφερσον να παίρνει σαφώς το μέρος του “βασιλιά”.

“Ο ΛεΜπρόν δεν επελέγη στο draft σε μια ομάδα με τον Σακίλ Ο’Νιλ, όπως ο Κόμπε. Οι Καβαλίερς δεν βρήκαν ποτέ έναν Σκότι Πίπεν στα πρώτα 8 χρόνια του ΛεΜπρόν, επειδή ήταν πολύ καλός και η ομάδα δεν επέλεγε ψηλά στο draft. Ο Τσαρλς επελέγη σε μια ομάδα που έπαιζε ο Dr. J, ο Μόουζες Μαλόουν και άλλοι δύο Hall of Famers”, ανέφερε.

Περισσότερα
Total
1
Share