Για δεδομένη πρόθεση του Καουάι Λέοναρντ να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, κάνει λόγο ο Αμερικανός ρεπόρτερ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι.
Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, ο πρώην παίκτης των Τορόντο Ράπτορς δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τους Καλιφορνέζους παρά το γεγονός πως ούτε φέτος η ομάδα του L.A. κατάφερε να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους.
“Δεν έχω κάποια ένδειξη πως ο Καουάι Λέοναρντ ενδιαφέρεται να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Κλίπερς και να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του”, υποστήριξε.
“Με τον τρόπο που κινούνται, και εκείνοι δείχνουν να κάνουν το σχεδιασμό τους έχοντας στο μυαλό τους πως ο Λέοναρντ θα παραμείνει”, ανέφερε ο “Woj”.