Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ντάντλεϊ: «Στην αρχή της καριέρας του ο Γιάννης ήταν καλύτερος σε τρίποντα και βολές»

Στη συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στα πρώτα βήματα του “Greek Freak” στο NBA, αναφέρθηκε ο βετεράνος φόργουορντ, Τζάρεντ Ντάντλεϊ.

“Ήμασταν συμπαίκτες όταν ήταν πολύ νέος. Ήταν όπως όλοι οι Ευρωπαίοι παίκτες που έρχονται στην Αμερική. Ήθελε απλά να μάθει πράγματα. Δεν τον ενδιέφερε η ζωή στο Μιλγουόκι. Ήταν στην προπόνηση με τα αδέρφια του μέχρι τις 11 το βράδυ και έκανε σουτ”, δήλωσε ο νυν παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς.

“Η διαφορά με τον Ντέβιν Μπούκερ είναι πως ο Γιάννης έκανε μονίμως βάρη. Αν δείτε τη φωτογραφία με το “πριν” και το “μετά” του σώματός του, θα καταλάβετε γιατί δυσκολεύεται τώρα στο jump shot. Όταν ήμουν εγώ συμπαίκτης με τον Γιάννη, είχε 36% στα τρίποντα και το ποσοστό ευστοχίας του στις βολές ήταν υψηλότερο”, τόνισε.

“Από ένα αγόρι, τώρα έχει γίνει άντρας. Έλεγε από τότε ότι θέλει να γίνει ο νέος Shaq και ο πιο κυριαρχικός παίκτης, αλλά δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να γίνει τόσο καλός. Ήξερα ότι μπορούσε να γίνει All-Star, αλλά το να πάρει το βραβείο του MVP τόσο νωρίς και να έχει τη δυνατότητα να πάρει το πρωτάθλημα από τόσο μικρός δεν το φανταζόμουν”, υποστήριξε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share