Μπάτλερ: «Εγώ, ο Μπαμ και ο Χίροου ίσως ερωτηθούμε για τους παίκτες που θα αποκτηθούν»

Advertisement

Για τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνουν οι Μαϊάμι Χιτ και το ρόλο των παικτών στις αποφάσεις, ρωτήθηκε ο swingman της ομάδας, Τζίμι Μπάτλερ.

“Δεν ξέρω αν θα με ρωτήσουν για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα το καλοκαίρι. Θα πρέπει να είμαι έτοιμος αν ερωτηθώ. Εγώ, ο Μπαμ Αντεμπάγιο, ο Τάιλερ Χίροου και μερικά άλλα παιδιά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Εφόσον μας ρωτήσουν, θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Στο τέλος της ημέρας, βέβαια, όλα αυτά δεν είναι δική μας δουλειά”, τόνισε ο πρώην παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα αποκλείστηκε με “σκούπα” από τους Μιλγουόκι Μπακς στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ και αναμένεται να προβεί σε αρκετές κινήσεις ενίσχυσης στην offseason.

Περισσότερα