Αρνητικές είναι οι προβλέψεις των ειδικών αναφορικά με την προσπάθεια του Βίκτορ Ολαντίπο να βρει ένα καλό συμβόλαιο κατά τη διάρκεια της προσεχούς free agency.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ίρα Γουίντερμαν στην εφημερίδα “South Florida Sun-Sentinel”, ο πρώην παίκτης των Ιντιάνα Πέισερς πολύ δύσκολα θα δεχτεί προσφορά που θα προβλέψει μάξιμουμ απολαβές το επόμενο καλοκαίρι.
Όλα δείχνουν πως ούτε οι Χιτ, ούτε κάποιος άλλος από τους ενδιαφερόμενους θα καταθέσουν πρόταση με τόσο υψηλές ετήσιες αποδοχές στον άλλοτε παίκτη των Ορλάντο Μάτζικ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, γεγονός που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο για τα χρήματα που θα λάβει από το επόμενο συμβόλαιό του.