Σίμονς: «Ξέρω τι είπε ο Κάρι στη γυναίκα του για την προσπάθεια του ΛεΜπρόν να γίνουν συμπαίκτες»

Τη φημολογούμενη προσπάθεια του ΛεΜπρόν Τζέιμς να πείσει τον Στεφ Κάρι να γίνει κάτοικος Λος Άντζελες, σχολίασε ο Μπιλ Σίμονς.

“Υπήρχε μια περίεργη είδηση στο All-Star Game, που ανέφερε πως ο ΛεΜπρόν προσπαθούσε να πείσει τον Κάρι να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Δεν ξέρω από που μπορεί να προέκυψε όλο αυτό. Δεν ξέρω κάποιον σε αυτό το σημείο της καριέρας του Κάρι, που θα άφηνε το Γκόλντεν Στέιτ για να γίνει το δεύτερο βαγόνι στο τρένο του ΛεΜπρόν”, τόνισε αρχικά ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

“Ήταν πολύ παράξενο. Δεν έχουν και την πιο στενή σχέση στο ΝΒΑ. Νομίζω ότι είναι μία από τις πιο ψεύτικες ειδήσεις που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Αν θελήσει να πάει κάπου ο Κάρι, τότε ίσως επιστρέψει σπίτι του στη Σάρλοτ. Εκεί που μεγάλωσε δηλαδή για να βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του”, υποστήριξε.

“Μετά το All-Star Game ο Κάρι πρέπει να είπε στη γυναίκα του πως πιστεύει ότι ο ΛεΜπρόν θέλουν να παίξουν μαζί, αλλά μάλλον ξέχασε ότι εκείνος έχει ήδη τρία δαχτυλίδια”, ανέφερε ο Σίμονς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ουρμπόνας σε Σπανούλη: «Έλληνες μου λένε ότι χάλασες την εικόνα του Διαμαντίδη με αυτό το σουτ»

Στο “Basketnews.com” και τον Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης…
Total
0
Share