Ο Τζαμάλ Μάρεϊ έχει καταλήξει στον κορυφαίο σέντερ του NBA

Το… προμοτάρισμα του Σέρβου σέντερ Νίκολα Γιόκιτς έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα ο συμπαίκτες του στους Ντένβερ Νάγκετς, Τζαμάλ Μάρεϊ.

“Είμαι σίγουρος ότι ο Νίκολα είναι ο καλύτερος σέντερ της λίγκας. Το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο για εκείνον. Παίρνει την μπάλα στη ρακέτα, κοιτάζει γύρω του, βλέπει τις επιλογές που έχει και αποφασίζει αυτό που θέλει εκείνος”, τόνισε μιλώντας στο “3DTV”.

Advertisement

“Δημιουργεί πολλά προβλήματα στους αντίπαλους μας. Επίσης είναι τρομερός στην άμυνα. Έχει μακριά χέρια και μεγάλη αντίληψη. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός πως είναι ο καλύτερος σέντερ αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Όταν νομίζεις ότι είσαι κάτι σημαντικό, έρχεται μια κατραπακιά και σε επαναφέρει στον ίσιο δρόμο»

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος…
Περισσότερα

Αιχμές Σάρας για τη διαιτησία: «Ο γιος μου έχει γενέθλια σε δύο μέρες, θα κρατήσω τα χρήματά μου για να του πάρω ένα καλό δώρο»

Για τη διαφορά στον αριθμό των βολών μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, κλήθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου ο…