Ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο έφερε στο φως η δημοσιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας για τους παίκτες που πρόκειται να πάρουν μέρος στο φετινό All-Star Game.
Σύμφωνα λοιπόν με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ο Κλέι Τόμπσον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχει λάβει σχεδόν 100.000 ψήφους. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο 30χρονος σούτινγκ γκαρντ των “πολεμιστών” είναι τραυματίας και θα μείνει στα “πιτς” έως το τέλος της φετινής σεζόν, γεγονός που δεν του επιτρέπει τη συμμετοχή του.
Σημειώνεται ότι με τα τωρινά δεδομένα από τους συμπαίκτες του, μόνο ο Στεφ Κάρι και ο Άντριου Ουίγκινς αναμένεται να δώσουν το “παρών” στη γιορτή του μπάσκετ, με τον πρώτο να συγκεντρώνει και τις περισσότερες ψήφους στη λίστα των γκαρντ στη Δύση.