Ο 21χρονος Νοξ για τον 22χρονο Τόπιν: «Μου αρέσει να δείχνω το δρόμο στα νέα παιδιά!»

Αρκετά μπερδεμένα φαίνεται πως είναι τα πράγματα στο μυαλό του νεαρού φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς, Κέβιν Νοξ.

Μιλώντας στην εφημερίδα “New York Post” και τον Μαρκ Μπερμαν, ο Νοξ ανέφερε πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για να δείχνει τον δρόμο στους μικρούς της ομάδας, όπως ο rookie, Όμπι Τόπιν.

Advertisement

Η λεπτομέρεια της υπόθεσης είναι πως ο Τόπιν είναι μεγαλύτερος ηλικιακά από τον Νοξ, καθώς ο πρώτος έχει γεννηθεί τον Μάρτιο του 1998, ενώ ο δεύτερος τον Αύγουστο του 1999!

Τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο Τόπιν μέτρα κατά μέσο όρο 4,6 πόντους και 2,5 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 13 συμμετοχές με τη φανέλα των Νεοϋορκέζων.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Μέσα στην χρονιά αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, νικήσαμε τη Ρεάλ τέσσερις φορές»

Το δικό του σχόλιο έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της…
Περισσότερα

Αιχμές Μούσα για τη διαιτησία με Ολυμπιακό: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν είναι εύκολο με όσα συμβαίνουν»

Στην EuroLeague TV μίλησε ο Βόσνιος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντζάναν Μούσα, στην ανάπαυλα του Game 3 μεταξύ…