Μπέιλες: «Οι φετινοί Κλίπερς είναι ανώτεροι από τους φετινούς Λέικερς»

Μπορεί άπαντες να θεωρούν πως οι Λος Άντζελες Λέικερς ενισχύθηκαν πολύ στη φετινή offseason, ωστόσο ο Σκιπ Μπέιλες έχει διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή του δικτύου FOX Sports, οι Λος Άντζελες Κλίπερς μετά τις προσθήκες στην οποίες προχώρησαν είναι καλύτεροι από τους πρωταθλητές.

“Οι Κλίπερς κατάφεραν να τελειώσουν την υπόθεση νίκη απέναντι στο Ντένβερ, ακόμη και χωρίς τον Καουάι για τα τελευταία 6 λεπτά”, δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

“Η ομάδα των Κλίπερς είναι διαφορετική φέτος. Έχει υψηλότερο IQ και πνευματικά είναι πιο ισχυρή. Ο Ιμπάκα είναι καλύτερος από τον Χάρελ και ο Τζορτζ είναι απελευθερωμένος μετά τη φούσκα. Οι Κλίπερς είναι καλύτεροι από τους Λέικερς”, υποστήριξε.

Το @ESPNPlayer είναι το σπίτι του κολεγιακού πρωταθλήματος NCAA, με 1000 παιχνίδια live κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κάνε εγγραφή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου και εξασφάλισε 30% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με ένα κλικ στο https://bit.ly/ESPNPickandroll, χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό ESPNPLAYERXMAS

* 12 μήνες με 59,99€!
* Ο κωδικός ισχύει μέχρι 7 Ιανουαρίου
* Δωρεάν trial 7 ημερών στις νέες εγγραφές
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα
Total
0
Share