Milwaukee Bucks
Ήταν έτοιμοι να ανταλλάξουν τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς αν δεν ανανέωνε

Για πρόθεση των Μιλγουόκι Μπακς να ανταλλάξουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην περίπτωση που δεν αποδεχόταν την πρόταση για supermax συμβόλαιο έως την ερχόμενη εβδομάδα, κάνει λόγο νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας “The Athletic”.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σαμς Σαράνια, Έρικ Νεμ και Σαμ Άμικ, οι ιθύνοντες του συλλόγου του Ουισκόνσιν είχαν αποφασίσει να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον Έλληνα superstar πριν το trade deadline, προκειμένου να αποφύγουν τον κίνδυνο να τον έχαναν χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα το καλοκαίρι του 2021.
Εν τέλει οι Μπακς δεν χρειάστηκε να προβούν στη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς ο δύο φορές MVP της λίγκας δέχτηκε να επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί τους έως το καλοκαίρι του 2026, λαμβάνοντας το ποσό των 228,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

-
All-Star Gameπριν από 17 ώρες
Μπράουν: «Δεν νιώθω ότι αξίζω να βρίσκομαι στο All-Star Game»
-
Ειδήσειςπριν από 14 ώρες
Μάτζικ: «Οι Μάβερικς είναι κακοί αμυντικά, οι Μπακς αργοί και καθόλου αθλητικοί»
-
All-Star Gameπριν από 18 ώρες
Γιάννης: «Για μένα ο Κρις Μίντλετον είναι All-Star»
-
Brooklyn Netsπριν από 15 ώρες
Η αιτία της αποδέσμευσης τριών παικτών από τους Μπρούκλιν Νετς
-
Utah Jazzπριν από 16 ώρες
Ξέρει σε ποια ομάδα θέλει να αγωνίζεται του χρόνου ο Μάικ Κόνλεϊ
-
Ειδήσειςπριν από 19 ώρες
Διέλυσαν τους πρωταθλητές οι ασταμάτητοι Τζαζ – Όλα τα αποτελέσματα
-
Utah Jazzπριν από 11 ώρες
«Οι Γιούτα Τζαζ είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στη Δυτική Περιφέρεια»
-
Boston Celticsπριν από 12 ώρες
Μπήκε στο στόχαστρο των Μπόστον Σέλτικς ο Λόνζο Μπολ