Αρίνας: «Για να πάρει πρωτάθλημα ο Γιάννης πρέπει να μάθει μπάσκετ»

Ευθεία επίθεση στον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξαπέλυσε ο παλαίμαχος γκαρντ του NBA, Γκίλμπερτ Αρίνας.

“Για να πάρει πρωτάθλημα ο Γιάννης, θα πρέπει να μάθει να παίζει μπάσκετ. Για να είμαι ειλικρινής, είναι ο Τζέιμς Χάρντεν της Ανατολικής Περιφέρειας. Ό,τι είναι ο Τζέιμς Χάρντεν στη Δύση, είναι ο Γιάννης στην Ανατολή”, υποστήριξε ο πρώην παίκτης των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

“Πρόκειται για έναν παίκτη που δεν είναι πόιντ γκαρντ, αλλά έχει πολύ την μπάλα στα χέρια του και παίζει με ένα στυλ. Είναι το στυλ του “θα προσπαθήσω να μπω στο καλάθι έχοντας απέναντι όλους τους ψηλούς που δεν μπορούν να κινηθούν εύκολα χωρίς ντρίμπλα, θα κάνω Euro step και θα κάνω κάποια καρφώματα”. Αυτό είναι μια χαρά για την κανονική περίοδο, αλλά όταν το παρκέ γίνεται μικρότερο, δεν μπορείς να το κάνεις πια”, δήλωσε μιλώντας στο “Club Shay Shay” podcast.

Περισσότερα
Περισσότερα

Πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί με Γιαννακόπουλο και Μπαρτζώκα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο,…
Περισσότερα

Μπαρτζώκας για Γιαννακόπουλο: «Μου επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες – Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Για τα όσα συνέβησαν μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Basket League, αλλά και τις ημέρες που…
Περισσότερα

Βισνιάουσκας: «Δεν δείχνω έλλειψη σεβασμού στον Ναν, αλλά δεν υπάρχει καν συζήτηση στο Μπόλντγουιν vs. Ναν»

Το δικό του σχόλιο για την πολυαναμενόμενη μάχη ανάμεσα σε Γουέιντ Μπόλντγουιν και Κέντρικ Ναν μετά τη μεταξύ…
Total
0
Share