Για την εμπειρία του στο ΝΒΑ την τελευταία διετία, μίλησε ο 31χρονος γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Μπραντ Γουοναμέικερ.
“Το ΝΒΑ ήταν πάντα το όνειρό μου και διαρκώς είχα στο μυαλό μου να αγωνιστώ εκεί, όπου και αν έπαιζα. Όσο μεγάλωνα, είχα αρχίσει να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και πίστευα πως δεν μπορούσα να παίξω στο ΝΒΑ. Όταν με κάλεσαν οι Σέλτικς, ήξερα πως αυτή ήταν η ευκαιρία μου. Θα έπρεπε να βγω στο παρκέ και να δείξω τι αξίζω”, ανέφερε ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε μιλώντας στον Μάρκους Γουάιτ του “Yahoo Sports”.
“Ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία. Ήθελα να δω αν μπορώ να παίξω στο ΝΒΑ ή αν απλά είμαι ένας καλός παίκτης για ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και άλλες λίγκες του κόσμου”, υποστήριξε.