Η πρόβλεψη του Κέβιν Ντουράντ για τον φετινό πρωταθλητή

Τις δικές του προβλέψεις για την έκβαση της φετινής postseason έκανε ο Κέβιν Ντουράντ, χρίζοντας ως φαβορί για τον τίτλο τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

“Αν με καλούσατε να διαλέξω, θα προέβλεπα έναν τελικό μεταξύ Κλίπερς και Μπακς. Και ποντάρω στους Κλίπερς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουν μεγάλο βάθος στο ρόστερ”, τόνισε ο “KD”.

Το ταλέντο τους είναι αδιαπραγμάτευτο, όταν έχεις τον Πολ Τζορτζ και τον Καουάι στα “φτερά”. Αυτό που χρειάζεσαι για να κερδίσεις είναι τα “φτερά” και αυτοί οι δύο είναι στους 3-4 καλύτερους στη λίγκα”, υποστήριξε μιλώντας στο “Play For Keeps” podcast.

“Έχουν τους δύο καλύτερους σκόρερ από τον πάγκο – ίσως όχι τους δύο καλύτερους, αλλά σίγουρα τον καλύτερο συνδυασμό. Έχουν τον Μάρκους Μόρις που ήταν βασικός σε άλλες ομάδες, τον Ρέτζι Τζάκσον, τον Λόντρι Σάμετ, ενώ ΤζαΜάικαλ Γκριν και Γιοακίμ Νοά προσφέρουν ποιοτικά λεπτά. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν 11 παίκτες στο rotation. Υπάρχει και ο Ζούμπατς. Και βέβαια ξέχασα και τον Μπέβερλι”, δήλωσε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share