Χάρνταγουεϊ: “Δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι το Νο. 1 στους Μάβερικς”

Τα συναισθήματα και τις σκέψεις του για το γεγονός πως δεν αποτελεί πρώτη ή δεύτερη επιλογή στην επίθεση των Ντάλας Μάβερικς, αποκάλυψε ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ.

“Σε αυτό το χρονικό σημείο, απλά θέλω να νικήσω. Δεν με νοιάζει αν θα είμαι πρώτη ή τρίτη επιλογή στην επίθεσή μας. Θέλω να βγω μπροστά, να παίξω όσο καλύτερα μπορώ, να κάνω τη δουλειά μου και να είμαι αποδοτικός μέσα στο παρκέ”, υπογράμμισε ο πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς μιλώντας στην εφημερίδα “Dallas Morning News”.

Advertisement

“Δεν ξέρω αν είμαι ιεραρχικά τρίτος ή τέταρτος παίκτης στην επίθεσή μας. Βγαίνω κάθε φορά στο παρκέ και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά όλων των συμπαικτών μου πολύ ευκολότερη”, ξεκαθάρισε.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Ο Μπαρτζώκας τον πιστεύει πολύ, αλλά ο τρόπος που διεκδίκησε αυτό που ήθελε ενόχλησε αρκετά τον Ολυμπιακό»

Τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αποκάλυψε ο Σωτήρης…