Τριπλή ανταλλαγή με Μπουλς και Ρόκετς ψάχνουν οι Σίξερς για τον Χόρφορντ

Τον τρόπο με τον οποίο θα απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο του Αλ Χόρφορντ, συνεχίζουν να αναζητούν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “TheSixerSense”, οι Σίξερς σκοπεύουν να βάλουν τόσο τους Σικάγο Μπουλς, όσο και τους Χιούστον Ρόκετς στο παιχνίδι για να ξεφορτωθούν τον πρώην παίκτη των Μπόστον Σέλτικς. Μέσω αυτής της τριπλής ανταλλαγής, η ομάδα του Μπρετ Μπράουν ενδέχεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Ότο Πόρτερ Τζούνιορ, αλλά και τον Μπεν ΜάκΛεμορ.

Advertisement

Παράλληλα, με βάση το ίδιο δημοσίευμα, οι Σικάγο Μπούλς είναι πιθανό να αποκτήσουν τους Έρικ Γκόρντον και Πι Τζέι Τάκερ, ενώ οι Χιούστον Ρόκετς θα πάρουν τον Αλ Χόρφορντ.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Έχει δίκιο ο Μπαρτζώκας πως όταν χάνει ο Αταμάν μιλάει για διαιτησία, αλλά και εκείνος κάνει το ίδιο»

Στα παράπονα του Εργκίν Αταμάν για τη διαιτησία και στην απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Σωτήρης Βετάκης…