Νέος ενδιαφερόμενος για την απόκτηση του Χάρι Τζάιλς

Advertisement

Την περίπτωση του 22χρονου φόργουορντ/σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς, Χάρι Τζάιλς, εξετάζουν οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “RipCityProject”, η ομάδα του Όρεγκον παρακολουθεί στενά την περίπτωση του απόφοιτου του Ντιουκ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και έχει ήδη ακουστεί και για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ μέχρι στιγμής, οι “βασιλιάδες” δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους για το μέλλον του.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζάιλς έχει καταφέρει φέτος να πάρει μέρος σε 38 παιχνίδια, μετρώντας κατά μέσο όρο 7,0 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 15,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα
Περισσότερα

Απάντηση Ραζνάτοβιτς σε Μπαρτζώκα: «Ο Πετρούσεφ ένιωσε ειλικρινά επηρεασμένος από την εσφαλμένη δήλωση για τη συμπεριφορά του»

Advertisement Τη δική του απάντηση στα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον Φίλιπ Πετρούσεφ στη συνέντευξη που…