Δύο παίκτες αρνήθηκαν να μιλήσουν για τον Τζόρνταν στο “Last Dance”

Μπορεί το “Last Dance” να σημείωσε τεράστια επιτυχία, ωστόσο η πρόσκληση για συμμετοχή στο ντοκιμαντέρ δεν έγινε αποδεκτή από όλους τους αντιπάλους του Μάικλ Τζόρνταν.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της σειράς, Τζέισον Χέιρ, δύο πρώην παίκτες των Γιούτα Τζαζ έδωσαν αρνητική απάντηση όταν τους ζητήθηκε να μιλήσουν για τους δύο χαμένους τελικούς από τους Σικάγο Μπουλς του “Air”, το 1997 και το 1998.

Advertisement

Ο λόγος για τους Καρλ Μαλόουν και Μπράιον Ράσελ, που φαίνεται πως δεν έχουν ξεπεράσει, 22 χρόνια μετά, την απώλεια των δύο πρωταθλημάτων, κάτι που δεν ισχύει για τον τότε συμπαίκτη τους, Τζον Στόκτον, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο “Last Dance”.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Ήρθε λίγο… μπαμπάτσικος – Το ‘κοψε το φαγητό με τον καιρό, έκανε την προπόνησή του και πλέον δείχνει τι παίκτης είναι»

Το δικό του σχόλιο για τον Τούρκο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Τζέντι Όσμαν, και την αγωνιστική του άνοδο το…