Απέλυσαν μετά από 22 χρόνια τον GM τους οι Μπουλς

Advertisement

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγη ώρα για τους Σικάγο Μπουλς ο Γκαρ Φόρμαν, μετά από 22 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο του Ιλινόις.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο έμπειρος παράγοντας απολύθηκε από τους “ταύρους”, με τον νέο αντιπρόεδρο της ομάδας, Αρτούρας Καρνισόβας, να αναζητά ήδη τον διάδοχό του.

Υπενθυμίζεται πως η συνεργασία μεταξύ Μπουλς και Φόρμαν ξεκίνησε το 1998, όταν ανέλαβε ρόλο σκάουτερ. Έξι χρόνια αργότερα αναβαθμίστηκε σε διευθυντή προσωπικού, ενώ από τις 21 Μαΐου του 2009 ήταν ο general manager, έχοντας πάντα στενή συνεργασία με τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο, Τζον Πάξσον.

Περισσότερα
Περισσότερα

Αγγελόπουλος: «Το 2020 δεν αμφιβάλλει κανείς ότι το πρωτάθλημα θα το κέρδιζε η ΑΕΚ – Μου το είπαν και παίκτες του Παναθηναϊκού»

Advertisement Πρόσθεσε το pickandroll.gr στη Google Την εκτίμηση πως η ΑΕΚ θα κατακτούσε το πρωτάθλημα του 2020, αν…