Άιζακ: “Προσπαθώ να συνεχίσω την αποθεραπεία μου από το σπίτι”

Στις δυσκολίες που έχουν προκύψει για τον ίδιο λόγω της διακοπής των δραστηριοτήτων στο NBA, αναφέρθηκε ο 22χρονος φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ, Τζόναθαν Άιζακ.

“Οι γιατροί των Μάτζικ μου έστειλαν ένα συγκεκριμένο πλάνο προπόνησης, έτσι ώστε να συνεχιστεί η αποθεραπεία μου. Άρχισα να το εκτελώ και νομίζω πως μου αρέσει και αυτός ο τρόπος. Ξέρω τι έχω να κάνω καθημερινά, βάζω λίγη μουσική και αρχίζω τις ασκήσεις”, δήλωσε ο Άιζακ μιλώντας στον δημοσιογράφο Τζος Ρόμπινς της ιστοσελίδας “The Athletic”.

Advertisement

Ο απόφοιτος του Φλόριντα Στέιτ βρίσκεται στα “πιτς” από τις αρχές του έτους εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο και πλέον έχει αναγκαστεί να προπονείται στο σπίτι, καθώς οι εγκαταστάσεις της ομάδας έχουν κλείσει εξαιτίας του κορωνοϊού.

Περισσότερα