Γκόρντον

Σοκάρει ο Μπεν Γκόρντον: “Ήθελα να αυτοκτονήσω”

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προέβη ο παλαίμαχος σούτινγκ γκαρντ, Μπεν Γκόρντον, με κείμενο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα “The Players Tribune”.

“Ήταν μια περίοδος που σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω κάθε μέρα για ένα διάστημα περίπου έξι εβδομάδων. Μπορεί να ήμουν στην ταράτσα της πολυκατοικίας μου στις 4 το πρωί, στην άκρη του κτιρίου. Σκεφτόμουν αν έπρεπε να το κάνω”, ανέφερε.

“Αυτό συνέβη μετά τον τελευταίο μου χρόνο στο ΝΒΑ. Είχα χάσει την καριέρα μου, την ταυτότητά μου, την οικογένεια μου. Όλα ταυτόχρονα. Είχα πάθει κατάθλιψη. Δεν έτρωγα, ούτε κοιμόμουν. Και όταν λέω δεν κοιμόμουν, μιλάμε για ένα διαφορετικό επίπεδο αϋπνίας. Κάθε βράδυ, ξυνπούσα την ίδια ώρα, σαν ρολόι. Και τότε ήταν που εμφανίζονταν οι δαίμονες. Όταν είσαι ξύπνιος όλο το βράδυ, είσαι απλά μόνος σου με τις πιο βαθιές σου σκέψεις τότε είναι που το σκοτάδι σου παίρνει την ψυχή”, έγραψε ο Γκόρντον, και συνέχισε:

“Αυτό που με έσωσε ήταν ότι με συνέλαβαν, όσο περίεργο και να ακούγεται. Με συνέλαβαν τέσσερις φόρες μέσα σε πέντε μήνες. Είχα χάσει το μυαλό μου οπότε με τιμώρησαν με επιβαλλόμενη θεραπεία για 18 μήνες”.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share