Το νέο συγκινητικό μήνυμα της Βανέσα Μπράιαντ

Μια νέα ανάρτηση σχετικά με το μοιραίο δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στον σύζυγό της, Κόμπε, και στην κόρη της, Τζίτζι, έκανε η Βανέσα Μπράιαντ.

“Διστάζω να βάλω τα συναισθήματά μου σε λέξεις. Το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί ότι τόσο το Κόμπε όσο και ο Τζίτζι μου έχουν φύγει. Προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπε έχει φύγει, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί ότι η Τζίτζι μου δεν θα επιστρέψει ποτέ σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα που το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο νευριασμένη γιατί είχε τόση ζωή για να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι ισχυρή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Είμαι τρελαμένη που δεν είμαι με τον Κόμπε και την Τζίτζι, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι”, τόνισε στο Instagram.

“Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας”, έγραψε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ουρμπόνας σε Σπανούλη: «Έλληνες μου λένε ότι χάλασες την εικόνα του Διαμαντίδη με αυτό το σουτ»

Στο “Basketnews.com” και τον Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης…
Total
0
Share