Οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν έχουν καταφέρει να πείσουν πως υπό τις παρούσες συνθήκες μπορούν να διεκδικήσουν τίτλους, με το μέλλον των βετεράνων να είναι αμφίβολο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μπάρι Τζάκσον στην εφημερίδα “Miami Herald”, οι Τεξανοί δεν έχουν λάβει οριστικές αποφάσεις για τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ και τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, με τους Μαϊάμι Χιτ, πάντως, να θεωρούνται αυτή τη στιγμή ο πιθανότερος trade partner αν επιλέξουν το δρόμο της ανταλλαγής.
“Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως οι Χιτ θα προσπαθήσουν επιθετικά να διεκδικήσουν κάποιον από τους δύο, όμως πηγή αναφέρει πως Χιτ και Σπερς θα έρθουν σε επαφή, αν δεν έχουν έρθει ήδη. Ο Πατ Ράιλι είχε κυνηγήσει και τους δύο όταν ήταν free agents και τώρα έχουν συμβόλαια για ακόμη μια σεζόν”, υποστήριξε ο Αμερικανός δημοσιογράφος.