Ντ’Αντονι: “Θα απογοητευτώ αν δεν βελτιωθεί στο τρίποντο ο Γουέστμπρουκ”

Το δικό του στόχο για το νέο απόκτημα της ομάδας του, Ράσελ Γουέστμπρουκ, έθεσε ο προπονητής των Χιούστον Ρόκετς, Μάικ Ντ’Αντόνι.

“Θα είμαι πολύ δυσαρεστημένος αν δεν αλλάξει προς το καλύτερο το ποσοστό του από το τρίποντο. Πραγματικά, θα απογοητευτώ πάρα πολύ. Πιστεύω πως είναι ένας στόχος που μπορούμε να τον πετύχουμε. Θα μάθει τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, θα του επιτρέψουμε το σουτ και θα του δώσουμε να καταλάβει πως δεν θα πρέπει να τον αγχώνει όλο αυτό”, υποστήριξε ο τεχνικός των “ρουκετών” μιλώντας στο “HoopsHabit”.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Γουέστμπρουκ… έσπασε τα στεφάνια από το τρίποντο αφού εκτελούσε με ποσοστό μόλις 29%.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μονέκε: «Δεν νομίζω πως ο Λεσόρ θα γυρίσει αυτή τη σεζόν – Αυτόν θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός»

Για τον παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Ομέρ Γιούρτσεβεν, μίλησε ο Τσίμα Μονέκε στην…