Μπορεί ο Γιάννης να τα βάλει με… όλο το ΝΒΑ;

Το ΝΒΑ αλλάζει, οι ομάδες συνθέτουν τρομακτικά δίδυμα και ο Γιάννης φαντάζει απελπιστικά μόνος στο Μιλγουόκι.

Οι Χιούστον Ρόκετς έβαλαν στο πλευρό του Τζέιμς Χάρντεν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ. Οι Λος Άντζελες Λέικερς πρόσθεσαν στη μηχανή τους παίκτες όπως ο ΝτεΜάρκους Κάζινς και ο Άντονι Ντέιβις. Οι Μπρούκλιν Νετς κατάφεραν να συνθέσουν ένα δίδυμο-φωτιά παίρνοντας τους Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς κατάφεραν μέσα σε ένα βράδυ να μετατραπούν σε φαβορί για τον τίτλο αποκτώντας τους Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ.

Από την άλλη, ο Γιάννης για ακόμη ένα καλοκαίρι μένει… μόνος. Η παραμονή του Κρις Μίντλετον είναι σημαντική, η προσθήκη του Ρόμπιν Λόπεζ θα γεμίσει τον πάγκο της ομάδας, ενώ εκείνη του Γουέσλι Μάθιους θα δώσει λύσεις στα “φτερά” των “ελαφιών”. Κανείς, όμως, εξ αυτών, δεν είναι παίκτης από το “πάνω ράφι”, ενώ χάθηκε και ο Μάλκομ Μπρόγκντον, το κενό του οποίου δεν έχει καλυφθεί.

Οι μέχρι τώρα προσθήκες μοιάζουν ικανοποιητικές, όχι όμως για ομάδα που καλείται να πρωταγωνιστήσει. Όλοι οι υπόλοιποι superstars περιβάλλονται από ένα supporting group που -αν μη τι άλλο- μπορεί να τους στηρίξει στην κακή τους βραδιά και να σηκώσει το βάρος.

Μπορεί ο Γιάννης να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης κόντρα σε όλο το ΝΒΑ; Μπορεί να τα βγάλει πέρα κόντρα σε όλα αυτά τα δίδυμα; Αν τα καταφέρει, τότε θα πρόκειται για “μπαμ” μεγαλύτερο και από αυτό των Τορόντο Ράπτορς που τον περασμένο Ιούνιο έφτασαν στον τίτλο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Περισσότερα
Total
0
Share