Ακόμη μία ομάδα φαίνεται πως παρακολουθεί στενά την περίπτωση του φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς, Τορίν Πρινς, ενόψει της offseason.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Bleacher Report”, οι Νιου Γιορκ Νικς θα ήθελαν τον Πρινς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ετοιμάζουν ήδη τη δική τους πρόταση. Πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστεί πιθανότατα να στείλουν στη Νέα Υόρκη ένα πακέτο ανταλλαγμάτων, το οποίο θα αποτελείται από τον Γάλλο πόιντ γκαρντ, Φρανκ Ντιλικινά, ένα pick δεύτερου γύρου από το draft του 2020 και ένα από εκείνο του 2021.
Φέτος ο Πρινς κατέγραψε 55 εμφανίσεις στην regular season, έχοντας κατά μέσο όρο 13,5 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 28,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.