Σμαρτ: “Λένε μα%(@^ιες όσοι χρεώνουν τον αποκλεισμό στον Ίρβινγκ”

Τον συμπαίκτη του στους Μπόστον Σέλτικς, Κάιρι Ίρβινγκ, υπερασπίστηκε ανοιχτά ο combo γκαρντ της ομάδας του Μπραντ Στίβενς, Μάρκους Σμαρτ.

“Όποιος λέει ή γράφει ότι φταίει ο Ίρβινγκ για τον αποκλεισμό λέει μα%(@^ιες. Αυτά είναι μα%(@^ιες”, δήλωσε ο 25χρονος άσος των Κελτών ερωτηθείς αν η ικανότητα του “Uncle Drew” αποτέλεσε την αιτία για το πρόωρο “αντίο” της Βοστώνης στα πλέι-οφ.

Advertisement

“Ούτε ένας δεν μπορεί να ξέρει τι έχει περάσει ο Κάιρι. Ούτε καν όσοι είμαστε στην ομάδα. Μόνο λίγοι άνθρωποι στον κόσμο ξέρουν τι έχει περάσει. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό για εκείνον. Βρέθηκε σε μια κατάσταση όπου η δουλειά μπήκε πάνω από τις φιλίες. Ήξερε ότι έμπαινε σε μια κατάσταση με ένα group παικτών που βρίσκονταν εδώ πριν από αυτόν. Δεν ήξερε αν θα ταιριάξει και δεν ήθελε να το διαταράξει. Αυτό λέει πολλά”, τόνισε ο Σμαρτ.

Περισσότερα