Μπράουν: “Αυτός είναι η κολόνα μας σε άμυνα και επίθεση”

Advertisement

Το εγκώμιο του Καμερουνέζου σέντερ, Τζοέλ Εμπίιντ, έπλεξε μετά το Game 3 της σειράς με τους Ράπτορς, ο προπονητής των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μπρετ Μπράουν.

“Για μένα το στοιχείο που έκανε τη διαφορά ήταν τα μπλοκς. Μπορούμε όλοι να μιλήσουμε για τα καρφώματα, μπορούμε να μιλήσουμε για τις κινήσεις που έκανε που ήταν γεμάτες φινέτσα, όμως εγώ θα στηριχτώ στην άμυνα. Αυτό είναι αυτό που θέλω από εκείνον σε αυτή τη σειρά. Όταν όλοι οι άλλοι μιλούν για διάφορα, εγώ εστιάζω στην άμυνα”, υποστήριξε ο head coach του συλλόγου της Πενσυλβάνια μιλώντας στο “NBA TV”.

Ακόμη, πρόσθεσε: “Είναι το διαμάντι μας στην άμυνα και στην επίθεση. Όμως κυρίως είναι στην άμυνα. Είναι ο προστάτης της ρακέτας μας και μας βοηθάει αφάνταστα με την ικανότητα που έχει να μπλοκάρει τους αντιπάλους.”

Περισσότερα